Karen Steyaert


Persoonlijke informatie
Karen Steyaert
Lotenhullestraat 5 bus 5
9800 Deinze - Vinkt

Een actieve dertiger die heel graag onder de mensen is. Als bestuurslid  van verschillende verenigingen ( CM,ACW, cultuurraad, Theater NiHo, Canteclaercomité) ben ik erg geëngageerd en zit ik met een drukke agenda, waar ik mij steeds opnieuw voor inzet.

Als ergotherapeute in een WZC en in de thuiszorg, geniet ik er van om personen met dementie toch nog een kwaliteitsvol en gelukkig leven te geven. Hier haal ik ongelooflijk veel voldoening uit.

Foto's

Klik op één van de foto’s om te vergroten ›


Contact informatie
karen.steyaert@telenet.b
0497/02.89.69
Partijgegevens
OCMW-raadslid
Bestuurslid
OCMW-raad
Afdelingsbestuur
OCMW - welzijn
JONGCD&V
Vrouw & Maatschappij
Waar sta ik voor?

Door mijn taak als secretaris van de Cultuurraad  leerde ik vele culturele verenigingen kennen. Daar kreeg ik de kriebels om in het Canteclaercomité te stappen, de Stoet waar ik van kindsbeen af grote fan van was. Na vier jaar van veel vergaderen hadden we dan ook een fantastische stoet in  mei 2012 waar ik ongeloofelijk fier op ben! De culturele kriebels bleven aanwezig en samen met drie cultuurminnende vrienden richtte ik Theater NiHo op.

Via mijn opleiding en werk vindt ik de zorg om elkaar te helpen heel belangrijk. Mensen die het alleen niet weten te redden, moeten kunnen rekenen op de zorg van anderen.